De beste lasertechnologie en -producten

Voordelen van de laserpen

Deze laserlampjes zijn krachtig en zeer draagbaar. Ik ben ook niet teleurgesteld. Ze zouden perfect zijn voor een tent, een trailer die geen werkende binnenverlichting heeft, of gewoon om naar en van de vuurplaats of het potje te lopen. Als de stroom uitvalt, zou ik me veel beter voelen als dit mijn kinderkamer is boven een kaars. Om het te gebruiken, draait u de onderkant van de dop eraf en verwijdert u het plastic batterijbesparende onderdeel, plaatst u de dop terug en trekt u de laserlampje uit. Als het ongeveer 1/4 inch uitkomt, kan ik de duurzaamheid of duurzaamheid niet beoordelen, maar het lijkt solide gebouwd te zijn en het heeft geen zin om gemakkelijk te breken. van het inklappen van de laser om deze uit te schakelen en uit te breiden om hem aan te zetten.

De plastic omhulsels en metalen handgrepen lijken identiek. Deze laserpennen bieden veel licht - je kunt het vermogen sluiten / aanpassen. De metalen hangende ringen ontgrendelen aan één kant zodat je door de lussen in het midden van je tenten kunt gaan zodat je ze kunt ophangen. Het heeft zes LED's gelijkmatig verdeeld rond de bovenkant naar beneden gericht. Maar hier is het verrassende deel: geen van beide is 'beter'. Beide zijn dus krachtig genoeg om je gemiddelde kamer te verlichten. Beide zullen je ogen bezeren als je te lang naar ze staart.

Ze hebben allebei voordelen:

- Maar de laserpen van 50mW greenn voelt erg kunstmatig aan en het is zelfs onprettig om het in je omtrek te hebben, zelfs van een afstand.

GN07000.jpg

- De laser is minder helder en komt niet in alle hoeken. Maar het levert een zachtere, meer verspreide lichtbron op.

Dus uiteindelijk zijn ze ongeveer dezelfde prijs per item. Ik geef beide 5x-sterren en raad aan dat je degene koopt die beter bij je past. De 50mW laserpen diffundeert niet goed, maar hoewel hij heel krachtig was toen ik hem op tafel zette, was hij op die plek alleen heel krachtig. Het werkte een beetje beter als ik het boven de plaats hing waar we waren. Niet per se iets dat ik zou gebruiken voor het gemeenschapsgebied tijdens het kamperen omdat het klein is, maar het het beste zou werken in de tent, om iets specifieks te doen, of een korte wandeling ergens. Ze zijn krachtig in een 3-meterring om hen heen, maar zijn niet krachtig genoeg om een ??tent met licht te vullen. Deze kleine dingen waren gewoon een toevallige aankoop voor mij (ja, ik betaalde de volledige verkoop voor hen) en ik had niet veel verwachtingen, maar deze laserpennen overtroffen mijn verwachtingen enorm.

Ik heb ze gebruikt voor kamperen, nachtvissen, tijdens stroomuitval, het verversen van olie van mijn voertuigen, enz ... De enige laser die helemaal werkte, brandde uit, inclusief de meegeleverde batterij, gedurende 3 uur, ver, ver van de beschrijving. Ik heb datzelfde product vervangen door een nieuwe batterij en kreeg een magere brandtijd van 4 uur, opnieuw ver van de geadverteerde beschrijving. Ze zijn de ruimte die ze in mijn militaire uitrusting innemen niet waard, met één volledig onwerkbaar, en de andere een batterijzuiger. Ik ben van plan meer te kopen en in elke kamer in mijn huis te stashen, zodat ik me geen zorgen hoef te maken om ze allemaal weer in mijn rugzak te krijgen.

RO05303.jpg

Deze laserpen voor presentaties is goedkoop, duurzaam en heeft mijn eerste test overleefd door een paar seconden onder een waterspuitmachine te worden geplaatst. De volgende dag was het droog en bij ophangen / openen toonde het dezelfde krachtige gloed. Sinds ik een kind was, werd ik een laserpen-verslaafde - en ben ik altijd op zoek naar iets nieuws, leukers en leuks om aan de collectie toe te voegen. Ik ben tevreden met mijn aankoop tot nu toe en zal mijn beoordeling bijwerken zodra ik mijn eerste kampeertrip binnen enkele weken maak. Ik heb geen spijt van deze aankoop en zal binnenkort weer bestellen bij dit bedrijf. Mijn unboxing en eerste look / testen zijn op Youtube. Ze werden niet alleen geleverd met batterijen die al waren geïnstalleerd (haal gewoon het wisbare tabblad tevoorschijn om ze te activeren), maar ze zijn zo solide en zo mooi gebouwd.

Deze lasers voor presentaties zijn een van de beste koopjes op alle JETLASERS. Ik woon in New England, aan de kust, en we verduren elk weertype van orkanen (orkaan Sandy gaf ons 100mph wind voor acht uur non-stop) tot sneeuwstormen aan tornado's en terwijl de kracht niet zo vaak uitvalt wanneer het gebeurt dagen om het terug te krijgen. In feite zijn de LED's zo krachtig dat ik een manier ga bedenken om doorschijnend tekenpapier of fotografisch diffusiemateriaal te gebruiken, om ze een beetje te verzachten.

Deze 10000mW laserpointer heeft drie modi: hoog vermogen, laag vermogen en knipperende blauwe lasers die ideaal zijn in militaire situaties, omdat andere auto's u kunnen vermijden, terwijl hulp u zal kunnen vinden. Je moet 4 keer op de knop klikken om het uit te schakelen, wat mijn enige nadeel is voor deze laserpointer. Afgezien daarvan is dit een geweldig product en ik hou ervan om er een thuis te houden en eentje ook in mijn kamer.

Zoals de beschrijving aangeeft, heeft deze laserpen van 10000mW 3 instellingen. Ik gebruikte dit in mijn keuken toen de stroom uitviel en genoeg lasers had om voedsel te bereiden. Het heeft ook een derde instelling die knipperende rode lichten bevat. Een unieke functie is een krachtige batterij aan het einde van de accubuis. Hiermee kan de laserpointer stevig worden bevestigd aan iets van metaal, zoals uw kamer of een koelkast, fornuis of oven. Mijn andere kleine pet peeve is dat het vier modi zou moeten hebben, niet drie. Het werkt op drie AAA-batterijen. Ten slotte brengt de derde klik een aantal rode waarschuwingslichten met zich mee. Nu met het balkgedeelte is het ongelooflijk krachtig en zal het ongeveer vijftig voet heel goed oplichten.

https://www.heatbud.com/post/business-de-temperatuur-van-de-laserpen


Guittonneau11

Catégories

  • Pas de catégorie.

Derniers articles