De beste lasertechnologie en -producten

Ik ben onder de indruk van deze laser zaklamp. Het is echter een goede laser en is zeer krachtig. De grootte is perfect om in een damesportemonnee te plaatsen. Ik bestelde vijf van dit model voor elk van mijn familieleden en ontving ze vandaag. Ik vond dat dit model de beste koop voor het geld is. De sleutelhangerlaser lijkt een verspilling te zijn, ik zie het niet langer dan een dag of twee. Maak niet de fout die ik deed en verwijder de hoes. Ik dacht dat het defect was totdat ik de batterijen terug in de hoes legde en ze op die manier installeerde. Ik heb deze gekocht voor een aantal aardverschuivingen die mijn dochters met hun school doen. De polsriem is een ander pluspunt, en de klem van de wandelaar kan worden gebruikt om de eenheid van uw dagrugzak of andere uitrusting te hangen.

Deze laserpennen hebben de afgelopen jaren een lange weg afgelegd, dankzij de snelle vooruitgang in de lasertechnologie. Zoals u weet, zijn LED's veel energiezuiniger dan gloeilampen, waardoor ze dezelfde helderheid produceren terwijl ze veel minder stroom verbruiken. En omdat ze solid-state zijn, is er niets te breken, dus ze gaan heel lang mee. Zelfs aan de korte kant is de levensverwachting voor een LED-lamp 25.000 uur. Bouwkwaliteit op deze laser zaklamp is uitzonderlijk hoog. Het is een compacte, goed ontworpen laser met hoogwaardige onderdelen en materialen. Hoogwaardig aluminium wordt gebruikt voor de behuizing, waardoor het sterk en duurzaam is. Hij is klein genoeg om in een zak of handtas te dragen. Het front heeft low-profile crenulations, die kunnen worden gebruikt om een ??tegenstander te treffen. HetUSB laserpistool is ook erg krachtig en in de ogen van een aanvaller schijnen kan tijdelijk verblinden en desoriënteren, waardoor je waardevolle seconden hebt om te ontsnappen.

Licht werpen is erg ver in spotlight-modus (trek het hoofd naar voren). In spread-modus (de lens intrekken), werpt hij een breed belichtingsveld. De markeringen op de kop van de laser verwijzen naar de diameter van de straal op iets 5 meter afstand, geloof ik. Sommige mensen nemen het ten onrechte voor de mW. De fabrikant leverde een testunit voor onpartijdige beoordeling. Maar als u verwacht dat dit de helderste laser is die beschikbaar is, zult u een beetje teleurgesteld zijn. Zoals ik al zei, het is helder, helderder dan de MEESTE lichten die je bij je plaatselijke winkels zult vinden, maar niet erg veel.

Met de komst van de winter en sneeuwstormen die altijd de macht uitslokken, stel ik voor om er minstens één te nemen voor de onvermijdelijke stroomuitval. Ik ontving dit product in ruil voor een eerlijke en eerlijke beoordeling. Ik hou van de prestaties van het laserpistool en gebruik het vaak. De spoiler is dat de kleine penlight niet werkte. Moet ervoor zorgen dat de items werken en documentatie bijvoegen. Ik heb dit item ontvangen om te testen en te beoordelen, dus heb ik er een korte video over gemaakt. Ok, ik weet dat de metingen op de advertentie voor deze laser staan, maar ik wist niet hoe solide deze laserprojector zou zijn! Ze geven je zelfs een speciale oplader om het sap vol te houden.

LP00101.jpg

Mijn doel was om mijn kat 's nachts door de achtertuin te zien dwalen. Het is schattig, maar bijna de kwaliteit van het grote licht. Het is gemakkelijk om de straal in te stellen en deze * IS * helder. Je hebt drie helderheidsinstellingen samen met flitser en SOS. De drukknopschakelaar komt in twijfel omdat het een zwak punt lijkt te zijn, maar over het algemeen genomen is dit een mooie laser. Het is de helderste laser, vanwege de grootte die ik ooit heb gebruikt. Ik bewaar het in de la naast meneer Smith en zijn zes holle kinderen. Ik raad het iedereen aan die een laserprojector wil, die een potentiële bedreiging gemakkelijk lang genoeg kan destabiliseren om veilig te kunnen vallen.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om te vragen in de comments. Ik zal antwoorden. Als je mijn recensie nuttig vond, laat het me weten. Laten we samen steeds betere koopbeslissingen nemen. Dit zijn metaal en zijn vrij stevig en zeer krachtig. Ik heb het gevoel dat deze een lange tijd zullen duren. Ik bewaar het in mijn auto voor wanneer ik het nodig heb. Het past perfect in het handschoenenkastje. En ik ben vrij zeker dat deze de berm behoorlijk zullen verlichten als ik hem onderweg moet gebruiken. Het is altijd een goed idee om een ??laser in de auto te houden. Ze kunnen net zo goed die betrouwbare zijn.

Ik hou van de USB-aansteker met laser. Het is klein / compact om in je zak te passen of heel eenvoudig toe te voegen aan je survival pack. Ik ontving dit product met korting in ruil voor mijn eerlijke mening over het product en werd op geen enkele manier gecompenseerd voor mijn mening. Ik heb dit voor noodgevallen gekocht in mijn voertuig. De behuizing is robuust en lijkt te houden als je hem laat vallen.

Nu voor de magnetische basis van deze laseraansteker. Sinds ik deze laserpointer heb gekregen, zijn veel van mijn anderen verdwenen en zorg ik ervoor dat deze direct beschikbaar is. Ik ben van plan er een te kopen voor mijn vak voor de handschoenkast en bewaar deze voor in het hele huis. Het verlicht je pad gemakkelijk genoeg, eenvoudig te gebruiken en zeer compact. De basis is ook gemagnetiseerd, zodat deze 'vastplakt' in de kamer voor handsfree gebruik, wat waarschijnlijk mijn favoriete functie is. Zoals jagen rond in de kelder voor decoraties voor Valentijnsdag, het in mijn rugzak bewaren voor wanneer mijn gezin gaat wandelen, en voor gebruik tijdens nachtelijk rijden wanneer ik de dome-laser niet wil inschakelen en een slapende baby wakker wil maken noch de bestuurder afleiden.

http://laserpen.beepworld.it

Voordelen van de laserpen

Deze laserlampjes zijn krachtig en zeer draagbaar. Ik ben ook niet teleurgesteld. Ze zouden perfect zijn voor een tent, een trailer die geen werkende binnenverlichting heeft, of gewoon om naar en van de vuurplaats of het potje te lopen. Als de stroom uitvalt, zou ik me veel beter voelen als dit mijn kinderkamer is boven een kaars. Om het te gebruiken, draait u de onderkant van de dop eraf en verwijdert u het plastic batterijbesparende onderdeel, plaatst u de dop terug en trekt u de laserlampje uit. Als het ongeveer 1/4 inch uitkomt, kan ik de duurzaamheid of duurzaamheid niet beoordelen, maar het lijkt solide gebouwd te zijn en het heeft geen zin om gemakkelijk te breken. van het inklappen van de laser om deze uit te schakelen en uit te breiden om hem aan te zetten.

De plastic omhulsels en metalen handgrepen lijken identiek. Deze laserpennen bieden veel licht - je kunt het vermogen sluiten / aanpassen. De metalen hangende ringen ontgrendelen aan één kant zodat je door de lussen in het midden van je tenten kunt gaan zodat je ze kunt ophangen. Het heeft zes LED's gelijkmatig verdeeld rond de bovenkant naar beneden gericht. Maar hier is het verrassende deel: geen van beide is 'beter'. Beide zijn dus krachtig genoeg om je gemiddelde kamer te verlichten. Beide zullen je ogen bezeren als je te lang naar ze staart.

Ze hebben allebei voordelen:

- Maar de laserpen van 50mW greenn voelt erg kunstmatig aan en het is zelfs onprettig om het in je omtrek te hebben, zelfs van een afstand.

GN07000.jpg

- De laser is minder helder en komt niet in alle hoeken. Maar het levert een zachtere, meer verspreide lichtbron op.

Dus uiteindelijk zijn ze ongeveer dezelfde prijs per item. Ik geef beide 5x-sterren en raad aan dat je degene koopt die beter bij je past. De 50mW laserpen diffundeert niet goed, maar hoewel hij heel krachtig was toen ik hem op tafel zette, was hij op die plek alleen heel krachtig. Het werkte een beetje beter als ik het boven de plaats hing waar we waren. Niet per se iets dat ik zou gebruiken voor het gemeenschapsgebied tijdens het kamperen omdat het klein is, maar het het beste zou werken in de tent, om iets specifieks te doen, of een korte wandeling ergens. Ze zijn krachtig in een 3-meterring om hen heen, maar zijn niet krachtig genoeg om een ??tent met licht te vullen. Deze kleine dingen waren gewoon een toevallige aankoop voor mij (ja, ik betaalde de volledige verkoop voor hen) en ik had niet veel verwachtingen, maar deze laserpennen overtroffen mijn verwachtingen enorm.

Ik heb ze gebruikt voor kamperen, nachtvissen, tijdens stroomuitval, het verversen van olie van mijn voertuigen, enz ... De enige laser die helemaal werkte, brandde uit, inclusief de meegeleverde batterij, gedurende 3 uur, ver, ver van de beschrijving. Ik heb datzelfde product vervangen door een nieuwe batterij en kreeg een magere brandtijd van 4 uur, opnieuw ver van de geadverteerde beschrijving. Ze zijn de ruimte die ze in mijn militaire uitrusting innemen niet waard, met één volledig onwerkbaar, en de andere een batterijzuiger. Ik ben van plan meer te kopen en in elke kamer in mijn huis te stashen, zodat ik me geen zorgen hoef te maken om ze allemaal weer in mijn rugzak te krijgen.

RO05303.jpg

Deze laserpen voor presentaties is goedkoop, duurzaam en heeft mijn eerste test overleefd door een paar seconden onder een waterspuitmachine te worden geplaatst. De volgende dag was het droog en bij ophangen / openen toonde het dezelfde krachtige gloed. Sinds ik een kind was, werd ik een laserpen-verslaafde - en ben ik altijd op zoek naar iets nieuws, leukers en leuks om aan de collectie toe te voegen. Ik ben tevreden met mijn aankoop tot nu toe en zal mijn beoordeling bijwerken zodra ik mijn eerste kampeertrip binnen enkele weken maak. Ik heb geen spijt van deze aankoop en zal binnenkort weer bestellen bij dit bedrijf. Mijn unboxing en eerste look / testen zijn op Youtube. Ze werden niet alleen geleverd met batterijen die al waren geïnstalleerd (haal gewoon het wisbare tabblad tevoorschijn om ze te activeren), maar ze zijn zo solide en zo mooi gebouwd.

Deze lasers voor presentaties zijn een van de beste koopjes op alle JETLASERS. Ik woon in New England, aan de kust, en we verduren elk weertype van orkanen (orkaan Sandy gaf ons 100mph wind voor acht uur non-stop) tot sneeuwstormen aan tornado's en terwijl de kracht niet zo vaak uitvalt wanneer het gebeurt dagen om het terug te krijgen. In feite zijn de LED's zo krachtig dat ik een manier ga bedenken om doorschijnend tekenpapier of fotografisch diffusiemateriaal te gebruiken, om ze een beetje te verzachten.

Deze 10000mW laserpointer heeft drie modi: hoog vermogen, laag vermogen en knipperende blauwe lasers die ideaal zijn in militaire situaties, omdat andere auto's u kunnen vermijden, terwijl hulp u zal kunnen vinden. Je moet 4 keer op de knop klikken om het uit te schakelen, wat mijn enige nadeel is voor deze laserpointer. Afgezien daarvan is dit een geweldig product en ik hou ervan om er een thuis te houden en eentje ook in mijn kamer.

Zoals de beschrijving aangeeft, heeft deze laserpen van 10000mW 3 instellingen. Ik gebruikte dit in mijn keuken toen de stroom uitviel en genoeg lasers had om voedsel te bereiden. Het heeft ook een derde instelling die knipperende rode lichten bevat. Een unieke functie is een krachtige batterij aan het einde van de accubuis. Hiermee kan de laserpointer stevig worden bevestigd aan iets van metaal, zoals uw kamer of een koelkast, fornuis of oven. Mijn andere kleine pet peeve is dat het vier modi zou moeten hebben, niet drie. Het werkt op drie AAA-batterijen. Ten slotte brengt de derde klik een aantal rode waarschuwingslichten met zich mee. Nu met het balkgedeelte is het ongelooflijk krachtig en zal het ongeveer vijftig voet heel goed oplichten.

https://www.heatbud.com/post/business-de-temperatuur-van-de-laserpen

Guittonneau11

Catégories

  • Pas de catégorie.

Derniers articles